VOORGERECHTEN

Worst “Aveyronnaise” met specerijenmayonnaise — € 10

Mousse van ham, knolseldersalade, veenbessen — € 10

Paté van haas en chutney — € 8

Kaaskroket, gebrande hazelnoot, gemarineerde rammenas en koriander — € 10

Carpaccio van gerijpt vlees, duxelle van champignon, mierikswortel — € 12

HOOFDGERECHTEN

Vol au vent van hoevekip met handgepelde noordzeegarnalen — € 24

Balletjes in tomatensaus met kastanjes, pijpajuin, winterpostelein en Parmezaanse kaas — € 19

Gebraiseerd grondwitloof, ham superieure, gegratineerde kaassaus — € 24

Tête de veau en tortue — € 24

Zwarte pens ‘Louis Ospital’, appelcompote met vanille, puree van ratte-aardappelen — € 18


DESSERTS

Chocolademousse met advocaat, boudoirs en gekarameliseerde hazelnoten — € 8

 

Het menu kan wijzigen naargelang de inspiratie van de chef, de beschikbaarheid en het aanbod.

 

Wenst u informatie over de allergenen in onze producten? We geven u graag de gewenste inlichtingen.